Productspecificatie

Soort: Bacardi
Lengte: 70 cm

Lees meer »

Nieuws

Lid van VannoVa!

Lid van VannoVa!

Vanaf 1 november 2014 is Fred van Paassen Chrysanten lid van VannoVa Master Growers. Van 5 tot 7 november aanstaande, vindt de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer plaats. Gedurende deze beurs zal Fred van Paassen Chrysanten officieel geïntroduceerd worden als Master Grower van VannoVa.

VannoVa is een samenwerking tussen een aantal top chrysantenkwekers. Door het bundelen van de producten is VannoVa in staat de markt te voorzien van een breed assortiment top producten. VannoVa heeft een toekomstvisie waar wij in geloven. We zijn van mening dat samenwerken de toekomst is. Wat ons betreft kan dit het beste door het assortiment zo breed mogelijk te maken en met alle Master Growers te zorgen voor continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid, in de gehele keten.

Nu we officieel VannoVa lid zijn, kunnen alle klanten ons op de veilingklok herkennen aan de nieuwe klokfoto, met daarop ook het logo van VannoVa. Onze mooie wit-enkelbloemige Bacardi is vanaf nu ook onderdeel van het assortiment van VannoVa. Vanaf 1 februari 2015 zullen al onze producten worden verpakt in VannoVa verpakking, tot die tijd zijn onze producten nog te herkennen aan de Fred van Paassen Chrysanten hoes.

Graag willen we iedereen van harte uitnodigen, voor een hapje en een drankje in de VannoVa stand op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer (hal 1 stand B.7).